Socis 2024

Socis Club BTT Open natura

El Preu de soci és de 25€ l’any, amb aquest preu accedireu als descomptes en les proves del circuit de l’Open BTT Maxxis ,en diverses pedalades, rutes i en botigues de bicicletes.

El preu inclou el mallot del club, aquest canvia cada any.

El club té tot tipus de roba corporativa,mallots(estiu-Hivern),culots (Estiu-Hivern),guant,mitjons,paravents,jaquetes…..

Els mallots s’entregaran la primera quinzena de Febrer.

Normativa i reglament: enllaç

Mallot 2024

 

Llicències federatives

El Club tramita tot tipus de llicencies:

Per fer-ho ho heu de fer a traves del apartat fes-te Soci en aquesta mateixa web Alta-Renovació Soci , on haureu de fer el registre i l’alta al club.

La Llicencia federativa la podriem dividir en tres parts:

  • Assegurança médica d’accidents per qualsevol practica del ciclisme
  • Assegurança de responsabilitat civil
  • Assegurança per marxes i pedalades i competicions de ciclisme

Important: Per poder tramitar les llicencies UCI recordeu que ens heu d’enviar una fotografia tipus carnet i las Llicenciés UCI de competició a més a més el certificat médic

Tots els que us doneu d’alta rebreu el mallot del club d’obsequi.

Normativa i reglament: https://clubbtt-opennatura.com/wp-content/uploads/2022/02/Normativa-i-Reglament-1.pdf

Roba del club

Inscripcions St.Vicenç dels Horts

Qualsevol anul·lació o modificació d’inscripcións s’ha de fer per correu electrònic a: info@clubbtt-opennatura.com Data de sol·licitud de cancelació abans de l’esdeveniment% de devolució Mes de 30 dies 80% De 29 a 15 dies 50% De 14 a 8 dies 25% Última setmana 0% ANUL·LACIÓ D’INSCRIPCIÓ O ESDEVENIMENT per causa de PANDÈMIA: En cas de cancel·lació total o ajornament de l’esdeveniment per ordre de Generalitat a causa de la pandèmia de la Covid-19, s’aplicaran les següents condicions: Traspàs de la inscripció a la nova data proposada de la cursa Traspàs de la inscripció en la pròxima cursa de BTT Canvi de titular Devolució de el 85% de l’import de la inscripció, (15% en concepte de despeses generades amb la preparació de la prova). * Tots els inscrits accepten la normativa de la prova, i el reglament, clica aquí per veure el reglament.