Escola de ciclisme

Casal de nadal

Dies:

Primera setmana:     27-28-29-30 Desembre

Segona Setmana:      2-3-4-5 Gener

Horaris de 9h a 14h

Preus:

Una setmana : 75€

Dos Setmanas : 125€

Formulari casal de nadal

Escola ciclisme

Horaris:

Dimarts i dijous de 18 h-19,30 h

Dilluns i dimecres de 18h-19,30

Preus:

Matricula: 60€

Inclou: Llicència temporada 2022 i 2023 (menors de 14 anys) i Mallot de l’Escola

 

Classes

Un dia/setmana :   36€ Mensual

Dos dies/setmana: 60€ Mensual


Club Open Natura i El Velòdrom d’Horta obren una escola de BTT a Barcelona, aquesta escola, de nova inaguració, té el propòsit que nens i nenes puguin gaudir i aprendre aquest esport al mateix moment que es diverteixen.

El nostre objectiu es ensenyar tots els secrets del BTT, amb classes de tècnica, de mecànica, rendiment, alimentació, circulació  i, sobretot, de companyerisme i  gaudir d’aquest esport.

Els nostres tècnics i tècniques corredors de l’Equip Kenda-Biciocasion Barcelona i qualificats, com demostren els seus resultats en la pràctica d’aquest esport durant els ùltims anys.

La nostra prioritat,  és que els nens s’ho passin bé i puguin trobar un lloc on fer nous amics gaudint de l’esport. D’aquesta manera volem educar i formar-los com a persones i esportistes aprofitant els valors de l’esport.

Hi haurà diferents grups per nivells i així adequar l’evolució dels infants

L’escola estarà ubicada a les instalacions del Velòdrom d’Horta i els seus voltants.

Formulari d'alta

Inscripcions St.Vicenç dels Horts

Qualsevol anul·lació o modificació d’inscripcións s’ha de fer per correu electrònic a: info@clubbtt-opennatura.com Data de sol·licitud de cancelació abans de l’esdeveniment% de devolució Mes de 30 dies 80% De 29 a 15 dies 50% De 14 a 8 dies 25% Última setmana 0% ANUL·LACIÓ D’INSCRIPCIÓ O ESDEVENIMENT per causa de PANDÈMIA: En cas de cancel·lació total o ajornament de l’esdeveniment per ordre de Generalitat a causa de la pandèmia de la Covid-19, s’aplicaran les següents condicions: Traspàs de la inscripció a la nova data proposada de la cursa Traspàs de la inscripció en la pròxima cursa de BTT Canvi de titular Devolució de el 85% de l’import de la inscripció, (15% en concepte de despeses generades amb la preparació de la prova). * Tots els inscrits accepten la normativa de la prova, i el reglament, clica aquí per veure el reglament.