Escola de ciclisme

Escola ciclisme

Informació Escola Ciclisme Open Natura 2023-2024:

Tenim disponibilitat de 5 dies a la setmana (dilluns a divendres), els grups són els següents:
– Dilluns i dimecres: 4-10 anys (2 grups segons nivells i edats)
– Dimarts i dijous: 10-18 anys (3 grups segons nivells i edats)
– Divendres: 4-18 anys (1 grup per treballar tècnica).
– Addicionalment, dissabtes fem un grup d’adults (seran 2 dissabtes al mes).
Preus:


– Matricula:
– 20 € (inclou mallot)


Assegurança Obligatoria

Federació (5-14 anys són 35 €, 15-16 anys són 60 € i 17-18 anys són 110 €) *Aquests preus venen determinats cada any segons federació, per tant, poden variar cada any.


– Pels alumnes nous que entren a setembre 2023, se’ls hi cobrarà primer la llicència  (setembre-desembre 2023) (el preu de setembre-desembre és més reduït) i   al Gener després la del any 2024 segons categoria


– Mensualitat.
– 1 dia: 35 €
– 2 dies. 60 €
– 3 dies. 75 €

 

 

 

Club Open Natura i El Velòdrom d’Horta obren una escola de BTT a Barcelona, aquesta escola, de nova inaguració, té el propòsit que nens i nenes puguin gaudir i aprendre aquest esport al mateix moment que es diverteixen.

El nostre objectiu es ensenyar tots els secrets del BTT, amb classes de tècnica, de mecànica, rendiment, alimentació, circulació  i, sobretot, de companyerisme i  gaudir d’aquest esport.

Els nostres tècnics i tècniques corredors de l’Equip Maxxis-Biciocasion Barcelona i qualificats, com demostren els seus resultats en la pràctica d’aquest esport durant els ùltims anys.

La nostra prioritat,  és que els nens s’ho passin bé i puguin trobar un lloc on fer nous amics gaudint de l’esport. D’aquesta manera volem educar i formar-los com a persones i esportistes aprofitant els valors de l’esport.

Hi haurà diferents grups per nivells i així adequar l’evolució dels infants

L’escola estarà ubicada a les instalacions del Velòdrom d’Horta i els seus voltants.

Les activitats que realitzem durant el dia a dia, són enfocades perquè els nens gaudeixin i aprenguin sobre la bici, en cap cas els hi exigim res, els ajudem a evolucionar.
Dies de pluja es fa classe i adaptem l’activitat per fer-la a cobert, fem mecànica, alguna xerrada, anem al gimnàs, o fem bici estàtica. La classe es reduirà a 1 h.
A l’hivern fem classe normal amb llums (si no teniu o no sabeu on comprar, nosaltres en tenim).
Les activitats es duen a terme al velòdrom i als seus voltants, i en el cas que veiem que el grup té les habilitats suficients per pujar a la muntanya es pujarà. Amb els grups dels petits a l’hivern que no hi ha llum solar, no sortirem gaire lluny.

Formulari d'alta

Inscripcions St.Vicenç dels Horts

Qualsevol anul·lació o modificació d’inscripcións s’ha de fer per correu electrònic a: info@clubbtt-opennatura.com Data de sol·licitud de cancelació abans de l’esdeveniment% de devolució Mes de 30 dies 80% De 29 a 15 dies 50% De 14 a 8 dies 25% Última setmana 0% ANUL·LACIÓ D’INSCRIPCIÓ O ESDEVENIMENT per causa de PANDÈMIA: En cas de cancel·lació total o ajornament de l’esdeveniment per ordre de Generalitat a causa de la pandèmia de la Covid-19, s’aplicaran les següents condicions: Traspàs de la inscripció a la nova data proposada de la cursa Traspàs de la inscripció en la pròxima cursa de BTT Canvi de titular Devolució de el 85% de l’import de la inscripció, (15% en concepte de despeses generades amb la preparació de la prova). * Tots els inscrits accepten la normativa de la prova, i el reglament, clica aquí per veure el reglament.