Open Escapa Torrelles de Foix

Segon  repte  del calendari,8 proves 8 reptes. De nou la població del Torrelles de Foix acollirà la segona prova del calendari. Com sempre territori de molts corriols sense dificultat tècnica.

Circuit curt    22km    Desnivell  505m Nivell físic i tècnic fàcil

Circuit mig   46km   Desnivell   1210m Nivell físic i tècnic mitja

Circuit Llarg  59km   Desnivell   1580m  Nivell fisic Mig tecnic mitg

El llarg 59km i 1580m,pero no us enganyeu,corriols i corriols que faran que el circuit mai s acabi.
El curt 22km molt apte per tots aquells que comencen a fer btt amb uns corriols molt facils
I la mitjan sobre uns 46km amb 1210m desnivell  tambe amb molts corriols molt divertits 

Prova limitada a 500 persones

Inscripcions Torrelles de Foix

Qualsevol anul·lació o modificació d’inscripcións s’ha de fer per correu electrònic a: info@clubbtt-opennatura.com Data de sol·licitud de cancelació abans de l’esdeveniment% de devolució Mes de 30 dies 80% De 29 a 15 dies 50% De 14 a 8 dies 25% Última setmana 0% ANUL·LACIÓ D’INSCRIPCIÓ O ESDEVENIMENT per causa de PANDÈMIA: En cas de cancel·lació total o ajornament de l’esdeveniment per ordre de Generalitat a causa de la pandèmia de la Covid-19, s’aplicaran les següents condicions: Traspàs de la inscripció a la nova data proposada de la cursa Traspàs de la inscripció en la pròxima cursa de BTT Canvi de titular Devolució de el 85% de l’import de la inscripció, (15% en concepte de despeses generades amb la preparació de la prova). * Tots els inscrits accepten la normativa de la prova, i el reglament, clica aquí per veure el reglament.Normativa i Reglament

Inscripcions St.Vicenç dels Horts

Qualsevol anul·lació o modificació d’inscripcións s’ha de fer per correu electrònic a: info@clubbtt-opennatura.com Data de sol·licitud de cancelació abans de l’esdeveniment% de devolució Mes de 30 dies 80% De 29 a 15 dies 50% De 14 a 8 dies 25% Última setmana 0% ANUL·LACIÓ D’INSCRIPCIÓ O ESDEVENIMENT per causa de PANDÈMIA: En cas de cancel·lació total o ajornament de l’esdeveniment per ordre de Generalitat a causa de la pandèmia de la Covid-19, s’aplicaran les següents condicions: Traspàs de la inscripció a la nova data proposada de la cursa Traspàs de la inscripció en la pròxima cursa de BTT Canvi de titular Devolució de el 85% de l’import de la inscripció, (15% en concepte de despeses generades amb la preparació de la prova). * Tots els inscrits accepten la normativa de la prova, i el reglament, clica aquí per veure el reglament.